Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAPTOP

penerurwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do fpsów ci nie pomoge ale kup stacjonarke to jest o wiele mądrzejsze rozwiązanie ... i napewno fpsy większe oraz wygoda z korzystania 

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Na początek weźmy pod uwagę fakt, że laptop już był używany (słabsza wydajność, przegrzewanie się). Procek nie należy do najlepszych (tylko 2 rdzenie- taktowanie 2.1GHz). Obstawiam, że na najniższych możliwych ustawieniach otrzymasz 50-60 FPSów (oczywiście wystąpią spadki poniżej 40). Mój laptop posiada 6GB RAMu i dwurdzeniowy procesor 2.20GHz i mam spadki na najniższych ustawieniach. Podsumowując: nie polecam kupna. Lepiej zainwestować w blaszaka jak wspomniał kolega wyżej. Za 2 tys. zł złożysz dobrego piecyka, który posłuży Ci przez wiele lat.

Edit: podczas pisania swojego posta nie widziałem twojego z informacją, że potrzebujesz sprzętu mobilnego. W takim wypadku to już będzie większy wydatek w okolicach 2-4 tys. zł. (jeśli zależy Ci na grafice i FPSach).

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

Opublikowano

Tak zapomniałem napisac tej informacji w pierwszym poście, zalezy mi na cenie 100-150£ było by dla mnie extra. Zainteresował mnie laptop z linku, na grafice i fps zalezy mi bardzo

bo jestem przyzwyczajony do pc lecz nie może ze mną podróżować( za duże koszty i ryzyko uszkodzenia ). Ale jeśli wspomniany laptop wyciagnie 40 fps na średnich jestem nim żywo zainteresowany. Więc moje pytanie sprowadza sie do tego ile fps na srednich wyciagnie owy laptop? Kontaktowalem się ze sprzedawca i laptop byl używany do internetu z podkresleniem ze nie był uzywany do gier

Opublikowano

W moim przypadku wyciąga ok. 40 PFSów (przy farmie), ale w team fightach występują spadki do 10. Takich rezultatów możemy się również spodziewać przy owym Fujitsu. Jest to głównie wina dużej ilości animacji i efektów skilli.

Lenovo Y50-70

Opublikowano

Procesor: Intel® Pentium® CPU B960 @ 2.20GHz

RAM: 6GB

GPU: Nvidia GeForce 610m 1GB + Intel HD Graphics

System: Windows 8 x64

Edit: Laptop to Lenovo G580

Lenovo Y50-70

Opublikowano

Stwierdzam ze jestem biedny i kupkę tego laptopa niech LOL dziala na niskich w stalych 35fps to mi starcz, mam stacjonarnego na gaming dziękuję za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...